Tarkiaisten sukuseuran 20 v juhlakokous

23.8. 2014 Pieksämäellä

Tarkiaisten sukuseuran 20-vuotisjuhlakokous pidettiin 23.8.2014 Pieksämäellä Loma Trion ravintolassa. Koolla oli 65 sukuun jollakin tapaa kuuluvia ja suvusta kiinnostuneita.
Päivä alkoi maukkailla sämpylä kahveilla, joka kirvoitti kielet. Kokouksessa oli ensin kahdenkymmenen vuoden aikana poisnukkuneiden suvun jäsenten muistoksi hiljainen hetki. Esittäytymiskierroksella jokainen sai itse esittäytyä ja kertoa lyhyesti, kuinka kuuluu sukuun.

Varsinainen kokous meni hyvin.

Hallitukseen tulivat valituiksi;
puheenjohtajaksi Juha Tarkiainen Juvalta
varapuheenjohtajaksi Riitta Nykänen Pieksämäeltä
sihteerinä jatkaa Raimo Tarkiainen Juvalta
rahastonhoitajana Esa Tarkiainen Mikkelistä
jäseninä jatkavat Liisa Härkönen Mikkelistä,
Reijo Tarkiainen Juvalta,
Matti Tarkiainen Haukivuorelta

Ohjelmasta vastasi Erkki Liikanen kivoilla jutuillaan ja lauluillaan, myös me pääsimme laulamaan hänen kanssaan. Säestyksestä vastasivat hanuristit Matti Tuomela ja Jani Hirvonen.

Mai-Lis Putkonen esitti kirjoittamansa historiikin.
Maire Tarkiainen lausui kirjoittamiaan runoja.
Suvun taiteilijat toivat maalaamiaan tauluja ja muita käsitöitä nähtäväksi. Tauluja oli Sisko Ojalalta ja Anneli Kemppiseltä, Maire Tarkiainen toi kauniita tekemiään tilkkutöitä suvun jäsenten ihailtaviksi.

Ruuaksi nautimme:
Rosvopaistia, broilerin rintafileitä, lohi-katkarapu-riisisalaattia, hedelmäistä tuoresalaattia, uunikasviksia, riisiä, perunoita ja maukkaita kastikkeita.
Jälkiruuaksi kahvia ja teetä.
Juhlakahvit juotiin myöhemmin iltapäivällä hyvän vadelmatäytekakku kera.

Illan päätteeksi pääsimme pyörähtelemään tanssin tahdissa parketilla.

Kiitos kaikille onnistuneesta tapaamisesta ja juhlakokouksesta.

• Mr WordPress

kesäkuu 18, 2010 at 8:51 pm

Hi, this is a comment.
    To delete a comment, just log in and view the post's comments. There you will have the option to edit or delete them.