Sukuseura Juvan kesäkarkeloissa 7.7.2018

Sukuseura Juvan kesäkarkeloissa 7.7.2018

Markkinatunnelma oli korkealla Juvalla kesäkarkeloissa lauantaina 7.7.2018. Sukuseura osallistui tapahtumaan omalla myyntipöydällä, jossa tarjolla oli vohveleita, makkaroita, kahvia ja teetä sekä pieksämäkeläisen Mahla Forestin limsoja. Näistä jälkimmäiset ihastuttivat kauniilla pulloillaan ja nähtiinpä muutamien nuorien ottavan niistä kuviakin. Sukuseura myi myös arpoja sekä sukuseuran tuotteita.

Lämmin kiitos kaikille järjestelyissä mukana olleille! Meitä oli ilahduttavan iso porukka siellä. Tuli jälleen todettua, että yhteistyöllä pääsemme pitkälle. Myyntipaikallamme oli tapahtuman ajan hyvä kuhina ja pöhinä, ja kiitos siitä kuuluu kaikille tervehtimässä ja asiakkaana käyneille.

Sukuseura teki tapahtumassa mukavan tilin, lähes 500 euroa. Se on tarkoitus käyttää sukuseuran toiminnan edistämiseen, ja kerromme siitä lisää syksyllä.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.