Sukututkimusta jatketaan: suunnitteilla uusi sukukirja

Sukututkimusta jatketaan: suunnitteilla uusi sukukirja

Tarkiaisten suvusta on julkaistu sukututkimus 1990-luvulla. On tullut aika lisätä tutkimukseen uudet sukupolvet, korjata kirjaan livahtaneet virheet sekä jatkaa sukututkimusta 1600-luvulta eteenpäin menneisyyteen.

Sukuseuran hallitus on löytänyt sukututkijan, joka alkaa tutkimaan sukumme vaiheita, sukuhaaroja sekä yhteyksiä eri sukuhaaroihin dna-analyysejä apuna käyttäen. Kirjan koko tulee olemaan 4A, 350 – 400 sivuinen teos. Kirja valmistunee vuoden 2022 loppuun mennessä. Tähän päivitykseen tarvitsemme kaikkien Tarkiaisten apua: juttuja, vanhoja sekä uusia valokuvia ja oman lähisuvun tietojen päivitystä.

Tällä tietolomakkeella voi päivittää omat ja lähisuvun tiedot sekä tehdä ennakkovarauksia kirjasta. Lomakkeen lopussa on palautusohjeet.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.