Sukututkimusta jatketaan: suunnitteilla uusi sukukirja

Sukututkimusta jatketaan: suunnitteilla uusi sukukirja

Tarkiaisten suvusta on julkaistu sukututkimus 1990-luvulla. On tullut aika lisätä tutkimukseen uudet sukupolvet, korjata kirjaan livahtaneet virheet sekä jatkaa sukututkimusta 1600-luvulta eteenpäin menneisyyteen.

Sukuseuran hallitus on löytänyt sukututkijan, joka alkaa tutkimaan sukumme vaiheita, sukuhaaroja sekä yhteyksiä eri sukuhaaroihin dna-analyysejä apuna käyttäen. Kirjan koko tulee olemaan 4A, 350 – 400 sivuinen teos. Kirja valmistunee vuoden 2022 loppuun mennessä. Tähän päivitykseen tarvitsemme kaikkien Tarkiaisten apua: juttuja, vanhoja sekä uusia valokuvia ja oman lähisuvun tietojen päivitystä.

Tällä tietolomakkeella (Word-tiedosto, PDF-tiedosto) voi päivittää omat ja lähisuvun tiedot sekä tehdä ennakkovarauksia kirjasta. Lomakkeen lopussa on palautusohjeet. Jos lomake ei aukea linkistä, voit pyytää sitä sähköpostilla juha.e.tarkiainen@gmail.com.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.