Liittyminen

Tervetuloa mukaan Tarkiaisten sukuseuraan, kaikki sukuun kuuluvat!

 

Sukuseuran jäseneksi voidaan hyväksyä jokainen 18 vuotta täyttänyt henkilö, joka isän tai äidin puolelta on sukuun kuuluva tai joka avioliiton kautta siihen liittynyt. Voit perehtyä sukuseuran sääntöihin täällä.

 

Sukuseuraan liittymällä tuet suvun vaiheiden ja historian selvittämistä ja saat säännöllisesti tietoa sukuseuran toiminnasta. Virallinen sukuseuran vuosikokous järjestetään joka kolmas vuosi, siis esimerkiksi vuosina 2017, 2020 ja 2023. Sen lisäksi sukuseura järjestää monenlaisia muita tilaisuuksia tavata sukuun kuuluvia ihmisiä ja niistä informoidaan sukuseuran jäseniä.

 

Liittyminen maksaa 5 euroa ja jäsenmaksu on 15 euroa/vuosi. Alle 18- ja yli 75-vuotiaat ovat vapaajäseniä. Heiltä peritään vain 5 euroa liittymismaksu. Alla olevasta linkistä voit liittyä sukuseuraan. Antamasi tiedot menevät suoraan sukuseuran jäsenrekisteriin, jota ylläpidetään FloMembers-palvelulla.

 

Voit myös lähettää sähköpostia suoraan jäsenrekisterin ylläpitäjälle Asko Tarkiaiselle: asko123@gmail.com

 

Antamiasi henkilötietoja käytetään ja pidetään yllä vain Tarkiaisten sukuseuran toiminnassa. Tietosuojakäytäntömme löytyy tästä linkistä: Seloste käsittelytoimista.

Liity jäseneksi