Vuosikokous 2020 ja sukututkimus

Tarkiaisten sukuseuran vuosikokous on aivan nurkan takana. Ilmoittaudu jäsenkirjeessä tulleiden ohjeiden mukaan tai suoraan hallituksen jäsenille Päivi Väisäselle (paivi.k.vaisanen(at)gmail.com) tai Esa Tarkiaiselle (esa.tarkiainen(at)kopiopiste.net). Heiltä myös saa tapahtumasta lisätietoa.

Tarkiaisten suvusta on julkaistu sukututkimus 1990-luvulla. Kirja on ostettavissa täällä. On tullut aika lisätä tutkimukseen uudet sukupolvet, korjata kirjaan livahtaneet virheet sekä jatkaa sukututkimusta 1600-luvulta taaksepäin menneisyyteen.

Sukuseuran hallitus on löytänyt sukututkijan, joka tutkii sukumme vaiheita, sukuhaaroja sekä eri sukuhaarojen yhteyksiä dna-analyysejä apuna käyttäen. Kirjan koko tulee olemaan 4A ja sivuja tulee olemaan 350 – 400. Kirja valmistunee vuoden 2022 loppuun mennessä.

Tietojen päivittäminen ja kerääminen uuteen kirjaan on valtava työ ja siihen tarvitsemme kaikkien Tarkiaisten apua: tärkeimpänä oman lähisuvun tietojen päivitystä ja lisäksi mahdollisuuksien mukaan muita kirjoituksia sekä vanhoja ja uusia valokuvia suvusta. Ei haittaa, vaikket kuuluisi sukuseuraan. Tämä on kaikkien Tarkiaisten yhteinen ponnistus.

Tällä tietolomakkeella (word-tiedosto) voi päivittää omat ja lähisuvun tiedot. Lomakkeen lopussa on palautusohjeet. Jos lomake ei aukea linkistä, voit pyytää sitä sähköpostilla juha.e.tarkiainen@gmail.com. Elossa olevista suvun jäsenistä, joilta ei ole saatu tietolomaketta, voidaan Suomen lain mukaan julkaista sukututkimuksessa vain nimi sekä syntymävuosi.

Lomake on saatavilla myös englanniksi (word-tiedosto).